Tel: 387 35 780-800; 387 35 780-810 | Fax: 387 35 780-803 | E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

 

Dozvolite da se predstavimo...


BEMA BA d.o.o. je osnovana 2003. godine kao zajednička firma izmedju Bema Kunststoffen B.V. (Holandija) i AMBRA d.o.o. (Bosna i Hercegovina) i razvila se u stabilnog i pouzdanog partner za dizajn i izradu Vaših plastičnih proizvoda.

Danas je BEMA BA moderan preradjivač različitih vrsta termoplasta koji su dostupni na tržištu.

Naša snaga je kvalitet, fleksibilnost, iskustvo i pouzdanost u kombinaciji sa bogatim poznavanjem materijala i procesa.

Ovo se reflektuje i na našu misiju:

„BEMA BA dizajnira i izrađuje visokokvalitetne plastične proizvode za svoje industrijske kupce“


Tržišta...


Tržišta koja opslužujemo se različita i svaki pojedinačni segment ima svoje zahtjeve. Među našim kupcima su i velike multinacionalne korporacije ali i male i srednje firme.

Usmjereni smo na tržište Tehničkih artikala, ambalaže i potrošačkih artikala.

Koliko god različita ova tržišta bila zajednička im je potreba da se smanji rok isporuke robe koliko god je moguće te da se kontrolišu troškovi proizvoda. Po ovom pitanju BEMA BA je pravi partner za Vas.


Proizvodi...


Bilo da se radi o tehničkim, estetskim ili funkcionalnim osobinama, mi proizvodimo prema Vašem zahtjevu.

Osim same proizvodnje plastičnih artikala našim kupcima kroz naše posebne odjele nudimo i dodatne usluge kao što je montaža proizvoda, dorada, pakovanje, štampanje, testiranje i sl.


Vi kao naš kupac...


A šta možemo uraditi za Vas? Možemo se pobrinuti za kompletan proces od osnovne, grube ideje pa sve do industrijalizacije Vašeg proizvoda.

U procesu razvoja se možemo uključiti gdje god Vama to odgovara: možemo zajednički raditi na razvoju ideje ili nam možete dostaviti gotove crteže.

Naš odjela zadužen za dizajn i razvoj posjeduje potrebno znaje i mogućnosti. Nudimo mogućnost finalizacije crtež ili dizajna, proizvodnju alata, odobravanje uzoraka i početak proizvodnje, sve u dogovorenom vremenskom okviru.


Proizvodnja...


Naša osnovna djelatnost je brizganje plastike i ovaj proces radimo na našim mašinama koje su u rasponu od 20 do 250 tona sile zatvaranja.


Dizajn...


Naš odjel za dizajn i razvoj može pretočiti Vašu osnovnu ideju u proizvod koji se može proizvoditi i koji je pristupačan.

Radimo sa 3D CAD/CAM software-om i u mogućnosti smo koristiti sve standardne formate dokumenata kao što su IGS, DWG, DXF i sl.

Na Vaš zahtjev možemo vizualizirati Vaš dizajn putem „rendering“-a ili PowerPoint prezentacije a u mogućnosti smo raditi i izradu prototipnih proizvoda kao i printanih 3D modela.


Kvaliteta...


Kvalitet znači: ispunjavanje naših obećanja i ukoliko je moguće – nadmašivanje očekivanja naših kupaca. Svaki proizvod dobija svoj kontrolni protokol na osnovu dogovora sa kupcem.

Odjel kontrole kvaliteta je zadužen da svi proizvodi zadovoljavaju specifikacije koje su usaglašene sa kupcem.

Posjedujemo modernu mjernu opremu koja nam omogućava brza i precizna mjerenja uz visoku tačnost i ponovljivost.


Kooperacija...


BEMA BA često, posebno na specifičnim projektima, sarađuje sa drugim partnerima kao što su dizajneri, alatnice, dobavljači materijala kao i kolege iz naše industrije.