Tel: 387 35 780-800; 387 35 780-810 | Fax: 387 35 780-803 | E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

09

Nov

2017

Posjeta novoimenovanog Ambasadora Kraljevine Holandije u BiH

IMG 02

Bosansko-holandska poslovna zajednica već godinama uživa izuzetno veliku podršku od strane holandske ambasade pa je tako novoimenovani Ambasador Kraljevine Holandije u Bosni i Hercegovini Dr.Reinout Vos svega par sedmica nakon imenovanja odlučio obići bosansko-holandske kompanije u našoj zemlji.

Naša kompanija je ponosna na vezu koju ima sa holandskom ambasadom u Bosni i Hercegovini te smo počašćeni da je Ambasador Vos već prilikom prve posjete privrednim subjektima imao priliku posjetiti i nas. Tokom posjete ukratko smo predstavili našu firmu i našu vezu sa Holandijom te smo razgovarali o poslovnoj klimi u BiH kao i izazovima s kojima se naša ali i mnoge druge kompanije susreću. Također smo upoznali Ambasadora sa razvojnim planovima u narednom periodu.

Nakon obilaska pogona, Ambasador Vos je izrazio zadovoljstvo našim dosadašnjim radom kao i planovima koje kompanija ima za budućnost. Posebno je naznačio da mu je drago vidjeti čuti da postoji značajan broj kompanija u Bosni i Hercegovini koje imaju različite veze sa Holandijom te da je tokom svoje posjete čuo dosta pozitivnih priča. Ambasador Vos je istaknuo da podrška holandske ambasade neće izostati ni tokom njegovog mandata.

Read 2644 times